امام عشق(ع)

ماندن در صف اصحاب عاشورایی امام عشق(ع) جز با یقین مطلق ممکن نیست. شهید سید مرتضی آوینی

امام عشق(ع)

ماندن در صف اصحاب عاشورایی امام عشق(ع) جز با یقین مطلق ممکن نیست. شهید سید مرتضی آوینی

امام عشق(ع)

مرکز فرهنگی هنری امام عشق(ع)
شهرستان بندر گناوه


کامران باقری‌لنکرانی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در همایش صبح امروز نخبگان و فعالان سلامت و رفاه اجتماعی حامی جلیلی که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه به تشریح سه سرفصل در زمینه سلامت، انتخابات و عرصه سیاسی کشور پرداخت و اظهار داشت: ما در شاخص سلامت رشد و پیشرفت در خور توجهی داشته ایم که در همین زمینه می‌توان به اضافه شدن حدود 17 هزار تخت به بیمارستان‌های کشور و توسعه بخش‌های فوق تخصصی اشاره کرد.

لنکرانی با اشاره به افزایش شاخص‌های امید به زندگی تا 27 سال در 30 سال اخیر به چالش‌های مهم که نیاز به برنامه‌ریزی کلان بیش از حد یک وزارتخانه دارد اشاره کرد و افزود: آنچه آقای جلیلی تحت عنوان اصلاح ساختاری اداری اشاره کرد یکی از مصادیقش حوزه سلامت است.

وزیر اسبق بهداشت، چالش اصلی در این عرصه را عدالت در حوزه سلامت عنوان و تصریح کرد: نابرابری‌ها در عرصه سلامت آزاردهنده است.

وی با تاکید بر اینکه تحول در حوزه سلامت باید بنیادین باشد و نگاه کلانی به مقوله سلامت ایجاد شود، ادامه داد: گلوگاه حوزه سلامت، عدالت بوده و در این عرصه باید از همه منابع استفاده شود. همانطور که در برنامه‌های آقای جلیلی نیز به این نکته اشاره شده است.

لنکرانی در ادامه و در تشریح مسئله دوم به تلاش عده‌‌ای برای تکرار کاریکاتورگونه وقایع سال 88 اشاره و خاطرنشان کرد: 8 ماه نبرد که با پیروزی مردم و دفاع از جمهوریت نظام به دست گرفتیم پشتوانه بزرگی را فراهم آورده که اجازه تکرار وقایع سال 88 را نمی‌دهد و کسانی که تلاش دارند آن کارها را در قبل و بعد از انتخابات دنبال کنند در واقع آب در هاون می‌کوبند. چرا که به تعبیر مقام معظم رهبری فتنه سال 88 کشور را واکسینه کرد.

وزیر سابق دولت با بیان اینکه مردم متوجه شدند که برخی در سال 88 به عنوان عمله‌های دشمن فعالیت می‌کنند، یادآور شد: ما کمترین رشد اقتصادی را در سال 88 داشتیم که در واقع این خیانت به منافع ملی کشور بود.

وی با اشاره به سلایق سیاسی متفاوت در کشور، گفت: اگر انتخابات در همین فضای سالم و بدون تنش پیش برود هر کس که انتخاب مردم باشد به نفع منافع ملی خواهد بود اما اگر کسی بخواهد منافع بیگانگان را در ایجاد تنش و کاریکاتوری از سال 88 دنبال کند، بین مردم جایگاهی نخواهد داشت.

لنکرانی برخی رفتارهای تنش‌آفرین را مضحکه مردم توصیف کرد و گفت: هیچ کس نمی‌تواند به خیال سال 88 کارهایی انجام دهد چرا که ما تجربه این سال را کسب کرده‌ایم.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، در ادامه و با اشاره به مسئله سوم به دلیل مطرح کردن سعید جلیلی در بین 6 کاندیدای باقی مانده اشاره کرد و گفت: اینکه برخی نامزدها از رفع مشکلات، رفع گرانی و بالا بردن ارزش پول ملی صحبت می‌کنند نکته پیچیده و سختی نیست اما نکته مهم این است که با چه رویکردی می‌خواهیم به آن برسیم.

وی با بیان اینکه ما با دشمنانی روبرو هستیم که تا ما را به یک دولت وابسته تبدیل نکنند دست از سر ما نخواهند برداشت، افزود: اگر بگوییم که چاره‌ای جز سازش نداریم در واقع خودمان را تضعیف و ذلیل کرده‌ایم.

لنکرانی با تاکید بر اینکه نظام اسلامی در عرصه بین‌المللی یک نظام ایزوله و غیرفعالی نیست، یادآور شد: کسانی که در مناظره‌های اعلام کردند مشکلات کشور ناشی از تحریم‌هاست بر خلاف منافع ملی حرف زده‌ و موضع ملت را تضعیف کردند.

وزیر سابق دولت با اشاره به ظرفیت‌ها و نیروی کار توانمند کشورمان، ادامه داد: راه حل برون رفت از مشکلات اجرای اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت‌های کشور است.

وی به برخی از اظهارات آیت‌الله مصباح اشاره و یادآور شد: آیت‌الله مصباح به ماگفت اشکال کار ما در اداره کشور این است که خدا را باور نداریم و از این رو تاکید کرد خدای جبهه‌ها همان خدای عرصه سیاست است.

لنکرانی با بیان اینکه همه متوجه برخی حرف‌های سطحی نامزدها به خاطر انتخابات هستند و این رویکرد در مقایسه با کسی که خدمت به مردم را جزئی از دین خود می‌داند کاملا متفاوت است، تاکید کرد: از نکات ارزنده آقای جلیلی این است که به جای دعوت به خود، دعوت به گفتمان می‌کند و این یک تمایز مهم در رویکردهای انتخاباتی است که باعث شده وی جایگاه خود را در قلوب مردم باز کند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با اشاره به حمایت‌های مردمی از سعید جلیلی به سفر خود به یکی از روستاهای محروم استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در حالی که در آنجا یک ساختمان وجود 200 میلیون تومان برای یکی از نامزدها اجاره شده بود و تا 100 هزار تومان نیز دستمزد می‌دادند؛ یکی از ساکنان آنجا مغازه مکانیکی خود را ستاد آقای جلیلی کرده بود و ما افتخار می‌کنیم که ستاد وی از این جنس است.

وی با بیان اینکه اظهار نظر افرادی که می‌گویند حضور در صحنه انتخابات بدون وابستگی به باندهای ثروت و قدرت امکان‌پذیر نیست، خطرناک است، گفت: این موج مردمی در حمایت از آقای جلیلی نشان داد که می‌شود بدون خرج‌های آنچنانی با تکیه بر مردم کار را پیش برد.

لنکرانی با تاکید بر نتیجه انتخابات هرچه که باشد، ما تکلیف خود را در ترویج این گفتمان عمل کرده‌‌ایم در عین حال گفت: ما در روزهای اخیر شاهد شتاب ریزش برخی آراء و رویش آرای آقای جلیلی بوده‌ایم و از این رو به فضل خدا امیدواریم.

وی تصریح کرد: وظیفه ما فقط رای دادن نیست بلکه اگر فهمیدیم انتخاب درست است، باید آن را ترویج کنیم.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه به دیدار خود با آیت‌الله مصباح اشاره کرد و گفت: ایشان در این دیدار تذکر دادند که اشکال کار ما در اداره کشور این است که خدا را باور نداریم و تنها هر وقت دچار تنش می‌شویم، ممکن است به یاد خدا بیفتیم؛ در حالی که خدای جبهه، خدای بازار، خدای سیاست و خدای انتخابات هم است.

وی با بیان اینکه باید احکام الهی را در جامعه اسلامی پیاده کرد، گفت: یکی از این احکام، خدمت به مردم است. دکتر سعید جلیلی نیز در انتخابات دعوت به خود نمی‌کند، بلکه دعوت به گفتمان انقلاب اسلامی می‌کند. در حالی که متاسفانه برخی تصور می‌کنند حضورشان در انتخابات بدون اتکا به بازوهای قدرت و ثروت امکان‌پذیر نیست.

لنکرانی در پایان گفت: استفاده از رنگ‌های بنفش، سبز، سفید، آبی و ... فایده‌ای ندارد. مهم رنگ خدایی داشتن است.

  • ساجد صادقی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی